Имот, собственост на Себахтин Халил - кандидат-депутат от листите на Алианс за

...
Имот, собственост на Себахтин Халил - кандидат-депутат от листите на Алианс за
Коментари Харесай

Подпалиха имот на кандидат-депутат от партията на Доган

Имот, благосъстоятелност на Себахтин Халил - кандидат-депутат от листите на " Алианс за права и свободи ", е станал обект на тенденциозен палеж. Информацията бе доказана от Джевдет Чакъров, който заема поста съпредседател на политическото обединяване, известно като Движение за права и свободи - Доган, съобщи Дунав мост.

В публично мнение, оповестено посредством пресцентъра на партията във Фейсбук, Джевдет Чакъров заяви:  " С голямо отвращение и безпокойствие се обръщам към вас във връзка невиждания и безчовечен акт на принуждение, осъществен от нашите политически съперници - запалването въз основата на Себахтин Халил ".

Според Чакъров този случай не е изолиран случай.  " Този случай и други сходни случаи са освен офанзива против `Алианс за права и свободи`, само че и против свободата, демокрацията и правото на всеки жител да изрази своето мнение и да поддържа тези, които счита за почтени ", добави той.

" Опитват се да ни сплашат, да ни накарат да се поддадем на страха и омразата, само че ние сме мощни и решителни. Демокрацията не може да бъде унищожена с огън и принуждение ", безапелационен бе Чакъров.

По-рано в предизборната акция представители на Движение за права и свободи - Доган насочиха обвинявания към последователи на Движение за права и свободи - Ново начало, ръководено от Делян Пеевски, за осъществен побой над техни деятели в област Хасково.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР